Pages

2010. október 10., vasárnap

Megasztár5 - A középdöntő második kiesője Csonka Andreas


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 1. rész

Az idei Csillagdal előadása után Giorgio szólóban robbantott egy Elvis-dallal. A sort Kállay-Saunders András folytatta, akinek az édesanyja is ott volt a stúdióban.

(Csillagdal – Dangerous

Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 2/1. rész

A Tóth Ádám vezette Adam’s Comedy a Magna Cum Laude slágerének átdolgozását hozta el a legendás dalok döntőjébe. Sándor közepes slágernek ítéli az eredeti dalt, szerinte az Adam’s Comedy emelt rajta néhány szintet. A zsűri egyöntetűen odavolt Ádám gitárszólójáért is. José Armando Luis, a zenekar hörcsöge már mindenkinél állandó beszédtéma.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 2/2. rész

A múlt heti Adam’s Comedy-féle Paparazzi után most Tolvai Renáta készült egy Lady Gaga-slágerrel. Mester Tamás le volt nyűgözve, Presser Gábor szerint Renáta a nem túl nehéz dalban is kiválóan megmutatta tudását. Friderikusz Sándor viszont a múlt heti Beyonce-dalt sírta vissza. Tilla az elkenődött smink ellenére is iszonyatosan szexisnek ítélte a nagyváradi lányt. Kállay-Saunders András kijelentette: a sok nyelvtörő után nem akar az új Pákó lenni. Gusztos Bencének a szürke hétköznapok után hihetetlen váltás a jelenlegi Megasztár-lét.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 3. rész

Gusztos Bence most sem tarolt a zsűrinél, Patai Anna viszont annál inkább, Eszenyi Enikő szerint a kislány nyújtotta az addigi legjobb produkciót. Szíj Melinda újra varázsolt hangjával, majd az is kiderült, hogy egyszer már egy céges bulin is dalra fakadt.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 4. rész

Kökény Attila egy George Michael-dallal indította a második döntő negyedik részét, Eszenyi Enikő a “magyar Elvisnek” nevezte a 35 éves apukát. Tilla és Fridi összeszólalkozott a Fivérek felkonferálása közben. A Seres-testvérek zenekara ezúttal a Desperado, Lakatos Yvette A keresztapa című film betétdalával készült. Szeleczki Dávidért már városa polgármestere is kampányol, a 16 éves fiú egy Robbie Williams-dallal állt színpadra. Az egyéni produkciók sorát Csonka Andreas zárta Juanes slágerével.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 5. rész

A legjobb tizenkét énekes közös dala Madonna Like a prayer című Mega-slágere volt. A szavazás állása az adás ideje alatt szinte teljesen átvariálódott. Végül a Fivérek és Csonka Andreas kapta a legkevesebb voksot a nézőktől, így az ő sorsuk múlott a zsűri döntésén.
Videó


Így búcsúzott a második döntő kiesője, Csonka Andreas

Ezúttal Csonka Andreasnak szólt a búcsúdal, a szakács fiú könnyeivel küszködve próbált együtt énekelni a többiekkel, a zongora mellett. Andreas úgy gondolja, nem tudta saját magát adni Juanes slágerében, és ez okozhatta kiesését.
Videó


A nézők szavazatai alapján 10 versenyző jutott tovább:
Adam’s Comedy,
Giorgio,
Gusztos Bence,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid
Szíj Melinda,
Patai Anna,
Tolvai Renáta,
a zsűri a Fivérek zenekart juttatta tovább,

Csonka Andreas nem folytathatja a versenyt.



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése