Pages

2010. október 17., vasárnap

Megasztár5 3 döntő - az Adam’s Comedy búcsúzott a versenytől


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 1. rész

Mint mindig, most is a Hangrobbanás indította a Mega-őrületet. A harmadik döntőben a fiú versenyzők női, a lány versenyzők férfi dalokat énekeltek. Az adás elején most is megmutattuk a szavazás állását. Az egyéni produkciók sorát Tolvai Renáta indította egy Queen-dallal, a nagyváradi lányt Giorgio, majd Kállay-Saunders András követte a színpadon.

(Csillagdal: „Hangrobbanás” – Dangerous Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 2/1. rész

Patai Anna Jamiroquai, az Adam’s Comedy Britney Spears dalát adta elő. Míg a 11 éves kislányt dicsérte, a zenekart inkább építő jellegű kritikákkal látta el a zsűri.
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 2/2. rész

Gusztos Bence ezúttal Katy Perry leszbikus dalával próbálkozott, Fridi némi javulást vélt felfedezni a srác teljesítményén, a múlt hét óta. Mester Tamás „erőlködésnek” nevezte a produkciót, Enikő a végső katarzist várta, de szerintük az nem jött.
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 3. rész

Döcögősen, tempó problémákkal indult Szíj Melinda harmadik döntőbeli produkciója. Szeleczki Dávid produkciójából a zsűri elsőként a hamisságot emelte ki. Mester Tamás viszont a potenciális győztest látta meg Kökény Attilában.
Videó

Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 4. rész

Lakatos Yvette a zsűri szerint ezúttal hatalmasat teljesített, a lány fergeteges hangulatot varázsolt a Megasztár stúdiójába a Guns ‘N’ Roses dalával. A Fivérek Madonna slágerét dolgozta át, a zenekartól már megszokott, fantasztikus minőségben.
Videó



Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 5. rész

A Top 11 közös dalként George Michael és Mary J. Blige As című duettjét adta elő. Nem sokkal később egyesével hirdették ki a nézők által biztosan továbbjuttatott versenyzők nevét. Gusztos Bence, Patai Anna és az Adams Comedy maradt legutoljára a sorban …
Videó

A harmadik döntő eredményhirdetése

Mint mindig, most is egyesével hirdették ki a nézők által biztosan továbbjuttatott versenyzők nevét. Gusztos Bence, Patai Anna és az Adam’s Comedy maradt legutoljára a sorban …
Videó


Búcsúdal az Adam’s Comedy-nek

A harmadik döntő végén Tóth Ádám és bandája búcsúzott a Megasztár 5-től, a versenytársak nekik énekelték az idei év búcsúdalát, az Álomvilágot.
Videó



A nézők szavazatai alapján 9 versenyző jutott tovább:

Giorgio,
Gusztos Bence,
Fivérek,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid
Szíj Melinda,
Tolvai Renáta,
a zsűri Patai Annát zenekart juttatta tovább,

az Adam’s Comedy nem folytathatja a versenyt.


Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése