Pages

2010. október 18., hétfő

Kiesni vagy benn maradni?


Szíj Melindának elege van, nem bírja elviselni a mocskolódást.

Bizonyára mikor jelentkezett, nem gondolt bele, hogy álma megvalósulásához vezető út nem csak babérokkal lesz feldíszítve, fog kapni hideget, meleget.....


Szíj Melinda kilép a Megasztárból?

BUDAPEST — Egy internetes oldalon könyörög a rajongóinak Szíj Melinda (41), hogy ejtsék ki a Megasztár 5. versenyéből. A győri külkereskedelmi ügyintéző egy közösségi portálon kérte a rá szavazókat, ne voksoljanak többet, mert elege van.


– Igen, én írtam ki, hogy nem szeretnék több szavazatot és ezt tartom is – erősítette meg a Blikk kérdésére Szíj Melinda, aki azért dobta be a törülközőt, mert egyszerűen elege lett a szidalmazó, ahogy ő fogalmaz, a „hányó" kommentelőkből. – Egyre erősebbek a mocskolódó hangok, akik szépen lassan meggyőzik azokat is, akik mellettem állnak. Ahogy telnek a hetek, egyre nehezebbek a feladatok és egyre jobban kitűnik majd, hogy nem vagyok idevaló. Szóval kérek mindenkit, hogy hagyjanak elmenni! Könyörgöm, ne szavazzanak rám többet, mert csak így mehetek haza. Én ugyanis nem fogok milliókat fizetni a TV2-nek szerződésszegésért – jelentette ki Melinda, aki jól tudja: ha önként távozna, akkor az ő fizetéséhez képest csillagászati összegű kártérítést kellene fizetnie.

Kikészült Szíj Melinda egyre nehezebben viseli az életet a Megaházban -

Úgy tűnik, a magyar Susan Boyle nem fogja fel, hogy a sok támogató mellett mennyire elenyésző azok száma, akik támadják. – Nincsenek kevesen, sőt egyre többen lesznek, és nekem nincs szükségem arra, hogy folyamatosan „lehányjanak". Ráadásul meg sem tudom magam védeni, mert igazuk van, tényleg nem tudok alapra énekelni. Én már csak nyugalomra vágyom, a gyerekeimre és arra, hogy hagyjanak békén.

A Megasztár producere, Illés Gabriella nem lepődött meg azon, hogy Melinda kiborult, hiszen ez nem először fordult elő a műsor folyamán. – Nyilvánvalóan bárkinek, aki bekerül egy ilyen jellegű helyzetbe, szüksége van lelki támogatásra. Melinda alapvetően labilis, nehezen dolgozza fel, hogy egy húsz éve titokban dédelgetett álma megvalósul. Most azon billent meg, hogy a tanácsom ellenére elolvasta a hozzászólásokat, de biztos vagyok abban, hogy pár nap múlva összeszedi magát, és minden rendben lesz – állította a producer.

Tény és való, igencsak fura, hogy míg mások mindent megtennének, hogy minél tovább jussanak a versenyben, addig Szíj Melinda elkívánkozik. Ilyenre eddig nem volt példa, legutóbb az első szériában Oláh Ibolya bukott ki néhány napra, akkor eddig tisztázatlan körülmények között a keze is eltört...

Forrás: blikk.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése