Pages

2010. október 2., szombat

Megasztár 5 - a középdöntő első kiesője Varga J. Bernadett


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 1. rész

A tizenhárom döntős a Csillagdal közös előadásával indította az estét. Gusztos Bence egy Lenny Kravitz, Kökény Attila pedig egy Cserháti Zsuzsa-slágerrel küzdött a továbbjutásért.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 2. rész

Patai Annának kiskora ellenére mindig sikerül lenyűgöznie a zsűrit, ez az első döntőben sem volt másképp. Presser Gábor leginkább annak örült, hogy a 11 éves kislány gyerek tud maradni, Friderikusz Sándor egy varázslóhoz hasonlította a TNT slágerét éneklő versenyzőt. A Fivérek ismét fergeteges hangulatot teremtett a Megasztár 5 stúdiójában. Ezúttal nagy kedvencükkel, a Gipsy Kings Bamboleo-jával léptek színpadra, amit a zsűri egyöntetűen fantasztikusnak talált.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 3. rész

Varga Detti egy Aerosmith-slággerel lépett színpadra, arcüreggyulladása miatt azonban nem úgy sikerült a produkció, ahogyan azt tervezte. Szeleczki Dávid nagyon élvezi a Mega-házban való létet, annak ellenére, hogy életében először saját magára kellett mosnia.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 4. rész

Szeleczki Dávid Jason Mraz legnagyobb slágerével \”adta át\” magát a közönségnek. Szíj Melinda remegve lépett színpadra, de hamar szokásához híven hamar belejött a dalolásba, és fergeteges produkciót nyújtott. Az Adams Comedy ezúttal Lady Gaga slágerét dolgozta át.
Videó



Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 5. rész

Giorgio egy Tom Jones slágerrel készült a közönségnek, kiváló énektudása mellett tánctudását is megcsillogtatta, a zsűri nem kis örömére. Csonka Andreas a világ egyik legtöbbet játszott dalát hozta el, de Presser Gábor szerint a versenyző ennek ellenére is meg tudta újítani a dalt. Friderikusz Sándort teljesen elvarázsolta a produkció, szerinte ezt minden embernek látnia kellett volna, épp ezért egy kampányt indított el. Lakatos Yvette egy Rihanna-dalt választott kedvencei közül, a zsűri ezúttal nem volt annyira elragadtatva, mint korábban. Tolvai Renáta a szingli lányok dalával lépett színpadra, Eszenyi Enikő szerint a kiszőkült lány megszolgálta a múlt heti, kieséstől való megmentést. A szóló produkciók sorát Kállay-Saunders András zárta Caramel idei slágerével. Mester Tamás szerint a 25 éves srác ezúttal alulmúlta magát, Caramelt főleg.
Videó



Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 6. rész

A Top 13 közös dala az idei futballhimnusz, a Waka Waka volt. A nézők Varga J. Bernadettre és Szeleczki Dávidra küldték a legkevesebb szavazatot, utóbbit a zsűri megmentette, így Dettinek szólt először a Gömöri Zsolt által írt új Búcsúdal.

(Csillagdal – Dangerous – Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó

Lezárult a szavazás, Varga J. Bernadett búcsúzott

Remegő lábakkal álltak a döntősök a Megasztár színpadán, amikor Tilla és Claudia egyenként szólította a biztos továbbjutókat. Lakatos Yvette már ájuláshoz közeli állapotban volt, amikor Clau végre kimondta a nevét. Szeleczki Dávid és Varga J. Bernadett kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, a zsűri kettőjük közül Dávid mentette meg. Detti kudarcként élte meg kiesését, az első ötben mindenképpen szeretett volna benne lenni.
Videó


Varga J. Bernadettnek szólt a Búcsúdal

Gömöri Zsolt írta a Megasztár 5 Búcsúdalát, az Álomvilágot, ami először Varga Dettinek szólt. A 21 éves szegedi pultos lány zokogva intett búcsút a versenynek.
Videó



A nézők szavazatai alapján 11 versenyző jutott tovább:
Adam’s Comedy,
Csonka Andreas,
Giorgio,
Gusztos Bence,
Fivérek,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szíj Melinda,
Patai Anna,
Tolvai Renáta,
a zsűri Szeleczki Dávidot juttatta tovább,

Varga J Detti nem folytathatja a versenyt.



Forrás: tv2.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése