Pages

2010. november 6., szombat

Megasztár 5 - 6. döntő - Patai Anna távozott a versenytől


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 1. rész

Dobosokkal kiegészülve adták elő az idei év Csillagdalát a még versenyben lévő döntősök. A hatodik döntőben feldolgozásokkal harcoltak egymás ellen az énekesek a továbbjutásért.

Az első rész egyéni produkciói:
Giorgio – Kiss (Prince / Tom Jones)
Patai Anna – The Locomotion (Little Eva / Kylie Minogue)
Kállay-Saunders András – Killer / Papa was a Rolling Stone (Adamski & Seal / George Michael)

(Csillagdal: „Hangrobbanás” – Dangerous Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 2/1. rész

Mega-fiúk őszintén a Mega-lányokról: Reni a dögös „Oh Oh Ohhh”, Melinda az anyáskodó, Yvette a hugica, Anna a játszótárs. A még versenyben lévő fiúk minden nőnemű lakóban találnak valami imádnivalót!
Top 8 Lányok – Get this party started (Pink / Shirley Bassey): a Top 8 nő versenyzői Pink dalát adták elő közösen a Shirley Bassey által átdolgozott verzióban.
Videó


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 2/2. rész

A második rész egyéni produkciói:

Szeleczki Dávid – Easy (Commodores / Faith No More)
Lakatos Yvette – It’s raining men (The Weather Girls, Geri Halliwell)
Videó


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 3. rész

A harmadik rész egyéni produkciója:
Tolvai Renáta – Fever (Little Willie John / Beyoncé)

Top 8 Fiúk – Hound dog (Willie Mae \”Big Mama\” Thornton / Elvis Presley): a Top 8 férfi versenyzői a Hound dog című slágert adták elő közösen. Presser Gábor szerint a srácok „ordítottak, mint a fába szorult féreg”, a zenész szerint csak Giorgio tudja igazán jól ezt a stílust a jelenlegi döntősök közül.

Szíj Melinda: „A kék ing és a kockás sapka is hozzám tartozik!”: Melindát hiába biztosítják a rajongók szeretetükről, ha a gyermekei hátat fordítanának neki, tehetetlen lenne a színpadon. A 41 éves versenyző ezért a feldolgozások estéjén lányának énekelt.
Videó


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 4. rész

Egyéni produkciók:

Szíj Melinda - Mad World (R. Orzabal)
Kökény Attila - Svay (N. Gimbel/P.B. Ruiz)
Fridi nagyon jól szórakozott a 35 éves zenész előadása alatt, de az eddigiekhez képest szerinte Attila most gyengébben teljesített. Eszenyi Enikő az énektanárról már lebeszélné a versenyzőt, a tánctanárhoz járásra viszont nagyon is buzdítja. A művésznő azt sem bánná, ha Tilla is csatlakozna a csetlő-botlókhoz, ezek után pedig már Presser Gábor is kedvet kapott a táncórákhoz.
Videó


Megasztár 5 – Top 8 – 6. döntő – 2010.11.05. – 5. rész

A szavazás első lezárása után az öt biztosan továbbjutott énekest szólították a műsorvezetők. Ezután már csak a három legkevesebb szavazatott kapott, még színpadon álló versenyzőre lehetett szavazni, a voksolás újbóli megnyitását követően. A nyolc, még versenyben lévő énekes utolsó közös produkciójukként a Quimby dalát adta elő, a Csík Zenekar-féle verzióban. Miután másodjára is lezárult a szavazás, a nézők Tolvai Renátát mentették meg a kieséstől. Giorgio és Patai Anna maradt a színpadon, a zsűri közülük választotta ki a 6. döntő utolsó továbbjutóját.
Videó


Patai Annának szólt a búcsúdal

A zsűri döntése értelmében Giorgio a hetedik döntőben is énekelni fog, Patai Annának viszont búcsúznia kellett a többiektől és az Év Hangja cím megszerzésének lehetőségétől.
Videó



A nézők szavazatai alapján 6 versenyző jutott tovább:

Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid,
Szíj Melinda,
Tolvai Renáta,

a zsűri Giorgiot juttatta tovább,

Patai Anna nem folytathatja a versenyt.


Forás: tv2.hu



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése