Pages

2010. november 20., szombat

Megasztár 5 - 8. döntő - Lakatos Yvette búcsúzott a versenytől


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 1. rész

A Mega-versenyzők szokásukhoz híven ezúttal is az idei Csillagdallal indították az élő döntőt.

Az első rész duettjei:
Tolvai Renáta és Ganxsta Zolee – Crazy in love
Lakatos Yvette és Bereczki Zoltán – (I’ve had) the time of my life
Kállay-Saunders András és Gáspár Laci – Part time lover
Videó


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 2/1. rész

Szíj Melinda partnerérül Feke Pál musical énekest kapta. Eszenyi Enikő rengeteget tanul Melindától az előadásai alatt, a művésznő gratulált Pálnak a héten átvett kitüntetéséhez. Fridi változatlanul önbizalmat próbál lehelni Melindába, Presser Gábor úgy látta, hogy a páros a maximumot hozta ki a dalból.
Videó


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 2/2. rész

Dér Heni úgy gondolja, attól jó duett egy duett, ha a két énekes egy testként tud a színpadra lépni, ő ezt Giorgioval próbálta prezentálni a Megasztár 5 színpadán. Fridi nagyon élvezte az „egybeolvadást”, ő Mesterrel együtt Giorgio megőrülésére várt, ami szerencsére megtörtént a produkcióban. Presser Gábor szerint Giorgio Heni hatására tudta „kiszakítani a plafont”, ezzel Eszenyi Enikő is egyetértett, de a művésznő hozzátette, hogy Dér Heni formás combjai elvonták a figyelmét az éneklésről.

Kökény Attilának vérében van a siker – nyilatkozott duett partneréről Miklósa Erika. A világhírű énekesnő a decemberben és a januárban a New York-i Metropolitan Operában fog fellépni. Eszenyi Enikőt annyira elvarázsolta kettőjük közös produkciója, hogy fel sem tűnt neki az általa várt kézcsók, Mester Tamásnak nem jutott eszébe semmi az előadás közben, de szerinte ez most jót jelent.
Videó


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 3. rész

Együtt vacsorázott a négy eddigi Megasztár győztes és a még versenyben lévő hat döntős, akik a közös lakmározás mellett Megasztáros élményeiket és tapasztalataikat is megosztották egymással.

A harmadik rész duettjei:
Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta – Endless love
Kökény Attila és Szíj Melinda – New York, New York
Videó


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 4. rész

Giorgio és Lakatos Yvette együtt Robbie Williams és Kylie Minogue közös slágerével szállt versenybe a duettek estéjén. Fridi rémisztően unta magát a dalt, mert számára egyik énekesből sem mutatott az égvilágon semmi újat. Presser Gábor úgy vélte, hogy a versenyzők mindent elénekeltek, amit a dalban el lehet énekelni.
Tóth Vera 18 évesen a fürdőszobában való éneklést cserélte a Megasztár 1 színpadára, a győzelem óta több, mint ezer önálló fellépésen van túl, munkásságát többek között aranylemezzel és Bravo OTTO-díjjal is jutalmazták. Az énekesnő legújabb dalát adta elő a Megasztár 5 nyolcadik döntőjében.
Megasztár a színpadon kívül: Fodrászok, sminkesek és divatkreátorok hada munkálkodik a stúdió színfalai mögött, a versenyzők mára már kezdik megszokni a körülöttük lévő állandó sürgés-forgást.
Videó


Megasztár 5 – Top 6 – 8. döntő – 2010.11.19. – 5. rész

A szavazás első lezárása után a három biztosan továbbjutott énekest szólították a műsorvezetők. Ezután már csak a másik három, legkevesebb szavazatot kapott, még színpadon álló versenyzőre lehetett voksolni. A szavazás végső lezárása előtt a Megasztár 5 legjobb hat énekese Michael Jackson slágerét adta elő a Megasztár kórusával karöltve. Mester Tamás most először nem tudott kiesőt választani még versenyben lévőkből, majd kollégájának nevezett minden idei Megasztárost. Eszenyi Enikő szerint az új partnerek nagyon jól inspirálták az énekeseket, ezért ő maga is partnerváltáson gondolkodik, Friderikusz Sándor még boncolgatta volna a témát, a művésznő azonban elzárkózott ettől. Presser Gábor ebből a döntőből is csak a magyar dalokat hiányolta, Fridi pedig nem bírta ki, hogy ne kérjen bocsánatot az adás elején kemény kritikával illetett Bereczki Zoltántól. A szavazás második lezárását követően a nézők döntése alapján Claudia Kállay-Saunders András nevét kiáltotta ki, mint továbbjutó. Lakatos Yvette és Giorgio maradt a színpadon, a zsűri közülük választotta ki a nyolcadik döntő utolsó továbbjutóját.
Videó


A nyolcadik döntő végső eredményhirdetése

A szavazás második lezárása után a nézők döntése alapján Claudia Kállay-Saunders András nevét kiáltotta ki, mint továbbjutó. Lakatos Yvette és Giorgio maradt a színpadon, a zsűri közülük választotta ki a kilencedik döntő ötödik versenyzőjét.
Videó



A nézők szavazatai alapján 4 versenyző jutott tovább:

Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Szíj Melinda, Tolvai Renáta,

a zsűri Giorgiot juttatta tovább,

Lakatos Yvette nem folytathatja tovább a versenyt.



Forrás: tv2.hu


1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia Yvette Én nagyon szeretlek de sajna te már nem folytathatod a versenyt, de nagyon szomorú lettem akkor.Én tovább is szurkolok neked de ne add fel mert híres lettél hogy idáig eljutottál. Puszi és vigyázz magadra Klala

Megjegyzés küldése