Pages

2010. augusztus 17., kedd

A zsűritagok





Eszenyi Enikő

A Megasztár 5 zsűritagja szerint szociológia tanulmányként is felfogható a jelentkezők meghallgatásának folyamata.

2010-ben ismét helyet foglal a Megasztár zsűritagjai között Eszenyi Enikő, hogy Mester Tamással, Friderikusz Sándorral, Presser Gáborral együtt találja meg az Év Hangját.
„Nagyon nagy élmény, amikor jönnek sorban az emberek a válogatásra. Szociológiai tanulmány is, amit a munkámban később fel tudok használni.
Miért kell minden évben Megasztár? Ha csak egy ember is van, aki nagyon tehetséges, akkor fontos, hogy meg tudja magát mutatni.
A Vígszínház igazgatója a Megasztár 4-ben fülbevalójával ajándékozta meg azokat, akik elvarázsolták, a műsor befejeztével pedig több kedvencével is barátságot kötött.
tv2.hu



Friderikusz Sándor

A Megasztár történetének talán legszigorúbb zsűritagja, akinek kritikájától minden versenyző tart. Őszintesége páratlan, ami a szívén az a száján. Friderikusz Sándor világéletében a tehetséget és a profizmust tartotta a legtöbbre.

Friderikusz eleinte korainak vélte az ötödik széria megrendezését, úgy gondolta, nem nőtt még fel egy újabb tehetséges generáció, de a válogató során kellemesen csalódott, hisz nagyon sok remek énekessel találkozott.
Ő az, aki elsősorban a kiállást és a karizmát nézi a jelentkezőknél – őszintén megmondja véleményét, nem kelt olyan illúziókat, amelyek – szerinte – rossz útra vihetik a versenyzőt. “Azzal, hogy kereken megmondom a véleményemet, segítek azokon, akiken egyébként a hangjuk nem segít.”
tv2.hu



Mester Tamás

A Megasztár 5 zsűritagja zsenire vár. Valaki akkor jó, ha érzelmet vált ki a hallgatóból – mondta. Mester Tamás szerint ez a zenélés eredeti terve. Ha ez nem jön át, akkor hiába énekel valaki tökéletesen.

A Megasztár zsűrijének munkája egyáltalán nem ismeretlen számára, hiszen a Megasztár 4-ben már ott ült az ítészek között és nemcsak a tehetségkutató során egyengette, segítette a jelentkezők életét, hanem tevékenyen hozzájárult néhányuk karrierjének beindításához is.
A Megasztár ötödik sorozatában ismét „zsenire vár”.

Úgy véli, nem szempont, hogy valakinek erőteljes legyen a hangja, hisz erre találták ki a mikrofont és személy szerint a tánctudást sem tartja túl lényegesnek.
A zsűrizésről elárulta: a legmegerőltetőbb számára a középszerűség kiszűrése és annak felismerése, hogy valaki nagyon tehetséges, ám éppen rossz napja van, vagy nincs meg benne a kellő adottság. „Nincs tévedhetetlen zsűri, de a zsenit mindenki észreveszi.”
tv2.hu



Presser Gábor

A tehetség kevés ahhoz, hogy valakiből Megasztár legyen – mondja Presser Gábor, aki az első három széria után, ismét a Megasztár-zsűrijében foglal helyet.

Az első három szériában már zsűrizett és most ismét elvállata a felkérést, mert mint fogalmazott: mindig is szerette a Megasztárt.
Abban reménykedik, hogy a tehetségek nem fogyatkoztak meg. Ettől függetlenül úgy véli: kevés, ha valaki tehetséges.
Sok zeneileg kitűnő adottságokkal rendelkező ember, nem tudott kitörni. Ennek oka, hogy más is kell a Megasztársághoz, éppen ezért nincs biztos recept arra, hogy valaki Legendává váljon.
tv2.hu




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése