Pages

2010. augusztus 30., hétfő

Pély Barna ismét a Megasztár stábjában


A TV2 is mentort ad a versenyzők mellé, igaz, itt egy ember támogatja az összes versenyzőt......

Pély Barna (34) visszatért a Megasztárba! A United frontembere négy évvel azután, hogy otthagyta a zsűrit, újra a TV2 tehetségkutatójának stábjában dolgozik, igaz, ezúttal háttéremberként. Pély lesz ugyanis az az ember, aki a bejutott zenekarokat segíti a felkészülésben, szakmailag támogatja őket.


Négy évvel ezelőtt Pély Barna zsűritagként intett búcsút a Megasztárnak, és akkor úgy tűnt, soha többé nem fog szerepet vállalni benne. Ám az új feladat, az új lehetőség olyan testhezálló számára, hogy nem volt nehéz meggyőzni.

– Mits Gergellyel, aki a Kodolányi János Főiskolán a dzsessz tanszak vezetője, tíz éve ezt csináljuk, ebből van diplománk, így nem volt kérdés, hogy szívesen részt vennénk a Megasztárban. Kicsit mindene leszünk a zenekaroknak, a pszichológustól a hangszerelésben való segédkezésen át a zeneszerzésben való tanácsokig bármi szóba jöhet, de a feladatot nekik kell majd megoldaniuk – vázolta Pély, aki bevallotta: mindig is szerette a Megasztárt.

– A mai napig, főleg vidéken odajönnek hozzám, és megkérdezik a véleményemet énekesekről, vagy szóba hozzák az egykori szerepemet a zsűriben. Sokat köszönhetek a Megasztárnak, szóval örülök, hogy újra a csapat része vagyok, még akkor is, ha most egészen más dolgom lesz – mondta Pély, aki még csak futólag ismeri azokat a bandákat, amelyekkel dolgozni fog.

– Persze nagyon az elején vagyunk, és még nem tudni, mit lehet belőlük kihozni. Egy biztos: nehéz lesz öszszehozni a zenekarok krémjét, hiszen akik már évek óta csinálják és jók, valószínűleg már megtalálták az utat a népszerűség felé, akik pedig kezdők, újak, nem biztos, hogy elég jók. Szóval kemény munka lesz! Bízom abban, hogy a Megasztár 5.-öt egy zenekar nyeri meg!

Forrás: blikk.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése