Pages

2010. december 4., szombat

Megasztár 5 - 10. döntő Kállay-Saunders Andrást nem juttatta tovább a zsűri


10. döntő – Top 4 – 2010.12.03. – 1. rész

A tizedik döntő is az idei év Csillagdalával, vagyis a Hangrobbanással indult. Till Attilát születésnapja alkalmából köszöntötte kolléganője, Presser Gábor Mikulás ruhába öltözve érkezett a Megasztár 5 stúdiójába, puttonyában négy, marcipánból készült aranymikrofonnal, melyeket a versenyzőknek hozott.

Az első rész egyéni produkciói:
Kállay-Saunders András – November rain
Kökény Attila – Ez majdnem szerelem volt
Szíj Melinda – Éjfél
Videó




10. döntő – Top 4 – 2010.12.03. – 2/1. rész

Tolvai Renáta az évszakok és napszakok döntőjében elsőként Mariah Carey leghíresebb karácsonyi slágerével lépett színpadra. Mester Tamásnak annak ellenére is nagyon tetszett Reni produkciója, hogy hamiskás és intonációs problémákkal teli volt, az ítész szeretné újra látni a lány castingon megismert lázadó énjét is. Fridi szerint a nagyváradi énekesnek van a legerősebb színpadi jelenléte, a zsűritag a kezdéssel elégedett volt, a folytatást már laposabbnak ítélte. Sándor véleményét Enikő is osztotta, de színpadi emberként adott néhány jótanácsot a versenyzőnek. Presser Gábor a dallal magyarázta Reni hibáit.
Videó




10. döntő – Top 4 – 2010.12.03. – 2/2. rész

A Megasztár 5 döntőseinek eddigi sikerei – Az Adam’s Comedy és a Fivérek nagyobb volumenű koncertet adott, Patai Anna musical szerepet kapott, emellett Dobrády Ákos karácsonyi dalt írt neki, melyet a szerzővel közösen fog felénekelni. Csonka Andreasnak sincs oka panaszra, csak novemberben tizennyolc helyen lépett fel.
Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Szíj Melinda és Tolvai Renáta egyik közös dala Joe Cocker slágere volt a tizedik döntőben. Mester Tamás ezúttal a fehérruhás Kökény Attilát és Tolvai Renit favorizálta, Eszenyi Enikőnek András teljesítménye volt kiemelkedő. Friderikusz Sándor Szíj Melindát biztatta, hogy ne szontyolodjon el az előbbi kritikák miatt, a zsűritag még azt is bevallotta, hogy ő sem teljesít mindig tökéletesen. Sándor szerint általános tendencia, hogy a közös dalok mindig gyengébbre sikerednek, mint az egyéni produkciók, Presser Gábor ezzel teljesen egyetértett, csak ő egy fokkal finomabban fogalmazott a mellette ülőnél.
Videó

Kállay-Saunders András – Ajándék




10. döntő – Top 4 – 2010.12.03. – 3. rész

A harmadik rész egyéni produkciói:
Szíj Melinda – Sunny
Kökény Attila – Ne félj (Adagio)




A héten a Mega-házban járt Csányi Sándor színész, aki a színpadi jelenlétről igyekezett jótanácsokkal szolgálni a Mega-jelölteknek.
Videó

Tolvai Renáta - Summertime


Rúzsa Magdi – Gábriel (Weisz Fannival)

Az Eurovíziós Dalverseny „Legjobb dalszerző” kitüntetése, nagykoncert 250 ezer ember előtt, tripla platinalemez lett és Impala Silver-díj – csak néhány Rúzsa Magdi sikerei közül, melyeket a Megasztár 3 megnyerése óta tudhat magáénak. Az énekesnő a Megasztár 5 tizedik döntőjében Gábriel című slágerével lépett színpadra, de nem egyedül: Weisz Fanni, az első magyar siket szépségverseny győztese „jelénekelte” Magdi dalát.
Videó



Szíj Melinda elnézést kért továbbjutásáért – A tizedik döntő első eredményhirdetése

A nézők szavazatai alapján elsőként Szíj Melinda jutott tovább a Top 3 versenyébe. Melinda az eredményhirdetés után elnézést kért a zsűritől, mivel az ítészek addigi véleménye szerint úgy érezte, most ő teljesített a leggyengébben. Kállay-Saunders András, Kökény Attila és Tolvai Renáta továbbra is a nézők szavazataira várt, a biztos továbbjutás reményében.
Videó




Top 4 és a Vocal Stars – The lion sleeps tonight

Szíj Melinda biztos továbbjutása utána a négy, még versenyben lévő énekes utolsó közös dala következett. Fridi arra parancsolta Szíj Melindát, hogy fogadja el a műsor szabályait, majd fontos bejelentést tett a májátültetésre váró kislány ügyében. Presser Gábornál ezen az estén mindent vert Tolvai Reni második egyéni produkciója, Eszenyi Enikő Andráshoz intézett kedves szavakat, Mester Tamás annak örült, hogy az énekesek a verseny ezen szakaszában is képesek érzelmeket közvetíteni.
Videó



Eszenyi Enikő leleplezte titkos listáját – A tizedik döntő végső eredményhirdetése

A szavazás második lezárása után Kökény Attila csatlakozhatott a biztosan továbbjutott Szíj Melindához. Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta maradt a színpadon, a zsűri döntésére várva. A végső eredményhirdetés előtt Mester Tamás mindkét fiatalnak felajánlotta zenei segítségét karrierjük további, sikeres folytatásához, Eszenyi Enikő pedig leleplezte hónapok óta őrzött, az általa fináléba tippelt versenyzők nevét tartalmazó listát.
Videó



A nézők Szíj Melindának küldték a legtöbb szavazatot, így ő az első biztos tovább jutó, az újabb szavazással a nézők Kökény Attilát juttatták tovább, így a szűrinek Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András között kellett választania.
A zsűri Tolvai Renátát szeretné jövő héten látni, így tehát Kállay-Saunders András már nem folytathatja a versenyt tovább.


Forrás: tv2.hu



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése