Pages

2010. október 30., szombat

Megasztár 5 - 5. döntő - Gusztos Bence távozott a versenytől



Megasztár 5 – Top 9 – 5. döntő – 2010.10.29. – 1. rész

A szerelmes dalok döntője is a Hangrobbanással, vagyis az idei Csillagdallal indult.
Az első rész egyéni produkciói:
Patai Anna – Lovefool (The Cardigans)
Lakatos Yvette – Because of you (Kelly Clarkson)
Kökény Attila – Love Story (Filmzene)
A Hangrobbanás után megmutattuk a szavazás állását, az első rész végén pedig azt is láthatták a nézők, merre mozdultak el a versenyzők a ranglistán a szavazatok számát tekintve.
Videó


Megasztár 5 – Top 9 – 5. döntő – 2010.10.29. – 2/2. rész

Presser Gábor Gusztos Bence intonációs zűrjeire hívta fel a figyelmet, a Kossuth-díjas zenész gyengének ítélte a kiskunhalasi srác szereplését. Fridi múlt héten keményen kritizálta Bencét, az adást visszanézvén lelkiismeret furdalása is támadt a zsűritagnak emiatt. Mester szerint Bence most sokkal jobban teljesített, mint eddig, és annak is örült, hogy kiderült: Fridinek van lelkiismerete.
Giorgio és Gusztos Bence szereplése után a Csík Sanyi által tartott énekórák kulisszatitkaiba nyerhettünk betekintést, a Megasztár kórusával, a Vocal Stars-szal kiegészülve a Queen szerelmes dalát közösen adta elő a kilenc legjobb versenyző. Ezután ismételten megmutattuk, merre mozdultak el a versenyzők a ranglistán a szavazatok addigi számát nézve, az utolsó jelentés óta.
Videó


Megasztár 5 – Top 9 – 5. döntő – 2010.10.29. – 3. rész

A harmadik rész egyéni produkciói:
Kállay-Saunders András – Mercy (Duffy)
Szíj Melinda – How lucky can you get (Barbra Streisand)
Videó

Megasztár 5 – Top 9 – 5. döntő – 2010.10.29. – 4. rész

A negyedik rész egyéni produkciói:
Tolvai Renáta – Lady Marmalade (Labelle / Christina Aguilera, Pink, Lil’ Kim, Mya)
Szeleczki Dávid – Lonely no more (Rob Thomas)
Az egyéni produkciók után megmutattuk, hogy kik állnak az utolsó öt helyen a szavazásban. A héten elstartoltak a Megasztár-klubkoncertek, a már kiesett és a még versenyben lévő énekesek újra találkoztak egymással és rajongóikkal.
Videó



Megasztár 5 – Top 9 – 5. döntő – 2010.10.29. – 5. rész

A Top 9 utolsó közös dala után a legizgalmasabb rész, az eredményhirdetés következett. Gusztos Bence és Lakatos Yvette maradt utoljára a nevek sorolásában, kettőjük közül a zsűri választott: Yvette maradt, az ötödik döntő végén Bencének szólt a Búcsúdal. A szavazást módosított szabályokkal indították újra a műsorvezetők.
Videó

Yvette, Bence és Dávid maradt utoljára

A döntők legizgalmasabb része ismét elérkezett, a nézők szavazatai alapján biztosan továbbjutott versenyzőket egyesével szólították a műsorvezetők. Lakatos Yvette, Gusztos Bence és Szeleczki Dávid maradt utoljára a színpadon, hármuk közül Dávid kapta a legtöbb voksot, így ő csatlakozhatott a többiekhez a lihegőben. A zsűri Yvette és Bence közül döntött.
Videó

Újra felcsendült a Búcsúdal

Lakatos Yvette-et mentette meg a zsűri, a Megasztár 5 kilencedik helyezettje Gusztos Bence lett. A szerelmes dalok döntőjének végén neki szólt az Álomvilág, az idei Búcsúdal.
Videó


A nézők szavazatai alapján 7 versenyző jutott tovább:

Giorgio,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Patai Anna,
Szeleczki Dávid,
Szíj Melinda,
Tolvai Renáta,
a zsűri Lakatos Yvettet juttatta tovább,

Gusztos Bence
nem folytathatja a versenyt.


Forrás: tv2.hu





2010. október 23., szombat

Megasztár5 - 4. döntő - a Fivérek búcsúztak a versenytől



Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 1. rész

A Megasztár 5 döntősei szokásukhoz híven ismételten a Hangrobbanással indították az estét.
Az első rész egyéni produkciói:
Giorgio – Hófehér jaguár
Szeleczki Dávid – Ilyenek voltunk
Kállay-Saunders András – Altass el (Lee Olivérrel)
(Csillagdal: „Hangrobbanás” – Dangerous Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 2/1. rész

A második rész egyéni produkciói:
Patai Anna – Szebb holnap
Fivérek – Az ünnep
Videó


Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 2/2. rész

A tíz versenyző első közös dala a Hooligans Legyen valami című slágere volt. Szíj Melinda tánca különös tetszett a zsűrinek, de Mester Tamás azt kívánta, inkább ne látta volna az együtt előadott produkciót.
Videó


Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 3. rész

A harmadik rész egyéni produkciói:
Szíj Melinda – Elmegyek
Gusztos Bence – Csavard fel a szőnyeget
Tolvai Renáta – Mindig az a perc
Videó


Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 4. rész

A negyedik rész egyéni produkciói:
Lakatos Yvette – Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem
Kökény Attila – Rád gondolok, és a sírás fojtogat
Videó


Megasztár 5 – Top 10 – 4. döntő – 2010.10.22. – 5. rész

A magyar dalok döntőjének utolsó részét egy újabb közös dallal indították a Mega-jelöltek. A dalolást a legfeszültebb pillanatok követték, a műsorvezetők egyesével szólították a nézők szavazatai alapján biztosan továbbjutott versenyzőket. A Fivérek, Giorgio és Patai Anna maradt utoljára, a Seres-testvérek és Anna egyszer már voltak ugyanebben a szituációban …
Videó


A Fivérek búcsúdala

Fridi egyetért azokkal a nézőkkel, akik szerint Patai Annának inkább az iskolában lenne a helye, ennek ellenére a zsűri egésze úgy döntött, hogy ismét a 11 éves kislányt juttatja tovább a következő döntőbe. A Fivérek így búcsúzni kényszerültek, nekik szólt a Megasztár 5 Búcsúdala.
Videó


A nézők szavazatai alapján 8 versenyző jutott tovább:

Giorgio,
Gusztos Bence,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid,
Szíj Melinda,
Tolvai Renáta,
a zsűri Patai Annát juttatta tovább,

a Fivérek nem folytathatják a versenyt.



Forrás: tv2.hu

2010. október 21., csütörtök

Szíj Melinda nem most próbálkozott először


Melinda nem adta fel álmát, nekifutott harmadszor is.
A borsonline cikkéből kiderül, hogy már 2003-ban is próbálkozott a Megasztárban, de hamar kirostálták.

Szíj Melinda már kétszer kiesett a Megasztárból

A magyar Susan Boyle-t először kidobták a Megasztár castingjáról, Szíj Melinda ugyanis korábban kétszer is indult a tehetségkutatóban, a negyedik szériából azért maradt ki, mert nem írta alá a szerződését.

A Megasztár 5 egyik legnépszerűbb versenyzője, Szíj Melinda hétről hétre lenyűgözi a nézőket és a zsűrit. Presser Gáborék azonban nem mindig voltak ennyire elragadtatva tőle. A magyar Susan Boyle ugyanis 2003-ban jelentkezett először a tehetségkutató versenyre, és az ítészek már az előválogatón kirostálták. Bő két évvel ezelőtt már a hatvan legjobb közé került, mégsem láthattuk a képernyőn.

Sok csalódás után került a siker kapujába a kereskedelmi ügyintéző
Fotó: TV2

– Melinda annak idején mesélt a castingról – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő élettársa, Péter. – Azt is elmondta, hogy nem írta alá a szerződést, mert attól félt, a gyermekei egyedül maradnak. Idén azért jelentkezett újra, mert én mellette voltam, s tudta, vigyázok a gyerekekre. Abban is segítettem, hogy átolvastam a szerződését, s megnyugtattam, nyugodtan aláírhatja. Lelkileg így is kikészíti a nyilvánosság, de bízunk benne, hogy most kitart a végéig – magyarázta a külkereskedelmi ügyintézőből énekessé lett Melinda kedvese.

Presser Gáborban nem hagytak mély nyomot a sztárrá avanzsált győri asszony korábbi szerepléséről.

– Bevallom, nem emlékszem Melindára. Több ezer ember vett részt a hét évvel ezelőtti válogatáson, nyilván nem emlékezhetek minden egyes versenyzőre, főként, hogy csak a sorszámukat láttuk – nyilatkozta Pici bácsi.

Soma sem tudja felidézni az évekkel ezelőtti castingot.
– Még csak emlékképem sincs azokról a jelentkezőkről. Három év alatt közel ötezer embert láttunk, hallottunk énekelni. Melinda nyilván nem volt olyan átütő jelenség, hogy megragadt volna az emlékezetemben – merengett a mamagésa, aki egyébként a kétgyermekes családanyát tartja a legesélyesebbnek a győzelemre.

Forrás: borsonline.hu

2010. október 18., hétfő

Kiesni vagy benn maradni?


Szíj Melindának elege van, nem bírja elviselni a mocskolódást.

Bizonyára mikor jelentkezett, nem gondolt bele, hogy álma megvalósulásához vezető út nem csak babérokkal lesz feldíszítve, fog kapni hideget, meleget.....


Szíj Melinda kilép a Megasztárból?

BUDAPEST — Egy internetes oldalon könyörög a rajongóinak Szíj Melinda (41), hogy ejtsék ki a Megasztár 5. versenyéből. A győri külkereskedelmi ügyintéző egy közösségi portálon kérte a rá szavazókat, ne voksoljanak többet, mert elege van.


– Igen, én írtam ki, hogy nem szeretnék több szavazatot és ezt tartom is – erősítette meg a Blikk kérdésére Szíj Melinda, aki azért dobta be a törülközőt, mert egyszerűen elege lett a szidalmazó, ahogy ő fogalmaz, a „hányó" kommentelőkből. – Egyre erősebbek a mocskolódó hangok, akik szépen lassan meggyőzik azokat is, akik mellettem állnak. Ahogy telnek a hetek, egyre nehezebbek a feladatok és egyre jobban kitűnik majd, hogy nem vagyok idevaló. Szóval kérek mindenkit, hogy hagyjanak elmenni! Könyörgöm, ne szavazzanak rám többet, mert csak így mehetek haza. Én ugyanis nem fogok milliókat fizetni a TV2-nek szerződésszegésért – jelentette ki Melinda, aki jól tudja: ha önként távozna, akkor az ő fizetéséhez képest csillagászati összegű kártérítést kellene fizetnie.

Kikészült Szíj Melinda egyre nehezebben viseli az életet a Megaházban -

Úgy tűnik, a magyar Susan Boyle nem fogja fel, hogy a sok támogató mellett mennyire elenyésző azok száma, akik támadják. – Nincsenek kevesen, sőt egyre többen lesznek, és nekem nincs szükségem arra, hogy folyamatosan „lehányjanak". Ráadásul meg sem tudom magam védeni, mert igazuk van, tényleg nem tudok alapra énekelni. Én már csak nyugalomra vágyom, a gyerekeimre és arra, hogy hagyjanak békén.

A Megasztár producere, Illés Gabriella nem lepődött meg azon, hogy Melinda kiborult, hiszen ez nem először fordult elő a műsor folyamán. – Nyilvánvalóan bárkinek, aki bekerül egy ilyen jellegű helyzetbe, szüksége van lelki támogatásra. Melinda alapvetően labilis, nehezen dolgozza fel, hogy egy húsz éve titokban dédelgetett álma megvalósul. Most azon billent meg, hogy a tanácsom ellenére elolvasta a hozzászólásokat, de biztos vagyok abban, hogy pár nap múlva összeszedi magát, és minden rendben lesz – állította a producer.

Tény és való, igencsak fura, hogy míg mások mindent megtennének, hogy minél tovább jussanak a versenyben, addig Szíj Melinda elkívánkozik. Ilyenre eddig nem volt példa, legutóbb az első szériában Oláh Ibolya bukott ki néhány napra, akkor eddig tisztázatlan körülmények között a keze is eltört...

Forrás: blikk.hu

2010. október 17., vasárnap

Megasztár5 3 döntő - az Adam’s Comedy búcsúzott a versenytől


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 1. rész

Mint mindig, most is a Hangrobbanás indította a Mega-őrületet. A harmadik döntőben a fiú versenyzők női, a lány versenyzők férfi dalokat énekeltek. Az adás elején most is megmutattuk a szavazás állását. Az egyéni produkciók sorát Tolvai Renáta indította egy Queen-dallal, a nagyváradi lányt Giorgio, majd Kállay-Saunders András követte a színpadon.

(Csillagdal: „Hangrobbanás” – Dangerous Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 2/1. rész

Patai Anna Jamiroquai, az Adam’s Comedy Britney Spears dalát adta elő. Míg a 11 éves kislányt dicsérte, a zenekart inkább építő jellegű kritikákkal látta el a zsűri.
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 2/2. rész

Gusztos Bence ezúttal Katy Perry leszbikus dalával próbálkozott, Fridi némi javulást vélt felfedezni a srác teljesítményén, a múlt hét óta. Mester Tamás „erőlködésnek” nevezte a produkciót, Enikő a végső katarzist várta, de szerintük az nem jött.
Videó


Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 3. rész

Döcögősen, tempó problémákkal indult Szíj Melinda harmadik döntőbeli produkciója. Szeleczki Dávid produkciójából a zsűri elsőként a hamisságot emelte ki. Mester Tamás viszont a potenciális győztest látta meg Kökény Attilában.
Videó

Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 4. rész

Lakatos Yvette a zsűri szerint ezúttal hatalmasat teljesített, a lány fergeteges hangulatot varázsolt a Megasztár stúdiójába a Guns ‘N’ Roses dalával. A Fivérek Madonna slágerét dolgozta át, a zenekartól már megszokott, fantasztikus minőségben.
Videó



Megasztár 5 – Top 11 – 3. döntő – 5. rész

A Top 11 közös dalként George Michael és Mary J. Blige As című duettjét adta elő. Nem sokkal később egyesével hirdették ki a nézők által biztosan továbbjuttatott versenyzők nevét. Gusztos Bence, Patai Anna és az Adams Comedy maradt legutoljára a sorban …
Videó

A harmadik döntő eredményhirdetése

Mint mindig, most is egyesével hirdették ki a nézők által biztosan továbbjuttatott versenyzők nevét. Gusztos Bence, Patai Anna és az Adam’s Comedy maradt legutoljára a sorban …
Videó


Búcsúdal az Adam’s Comedy-nek

A harmadik döntő végén Tóth Ádám és bandája búcsúzott a Megasztár 5-től, a versenytársak nekik énekelték az idei év búcsúdalát, az Álomvilágot.
Videó



A nézők szavazatai alapján 9 versenyző jutott tovább:

Giorgio,
Gusztos Bence,
Fivérek,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid
Szíj Melinda,
Tolvai Renáta,
a zsűri Patai Annát zenekart juttatta tovább,

az Adam’s Comedy nem folytathatja a versenyt.


Forrás: tv2.hu


2010. október 10., vasárnap

Megasztár5 - A középdöntő második kiesője Csonka Andreas


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 1. rész

Az idei Csillagdal előadása után Giorgio szólóban robbantott egy Elvis-dallal. A sort Kállay-Saunders András folytatta, akinek az édesanyja is ott volt a stúdióban.

(Csillagdal – Dangerous

Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 2/1. rész

A Tóth Ádám vezette Adam’s Comedy a Magna Cum Laude slágerének átdolgozását hozta el a legendás dalok döntőjébe. Sándor közepes slágernek ítéli az eredeti dalt, szerinte az Adam’s Comedy emelt rajta néhány szintet. A zsűri egyöntetűen odavolt Ádám gitárszólójáért is. José Armando Luis, a zenekar hörcsöge már mindenkinél állandó beszédtéma.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 2/2. rész

A múlt heti Adam’s Comedy-féle Paparazzi után most Tolvai Renáta készült egy Lady Gaga-slágerrel. Mester Tamás le volt nyűgözve, Presser Gábor szerint Renáta a nem túl nehéz dalban is kiválóan megmutatta tudását. Friderikusz Sándor viszont a múlt heti Beyonce-dalt sírta vissza. Tilla az elkenődött smink ellenére is iszonyatosan szexisnek ítélte a nagyváradi lányt. Kállay-Saunders András kijelentette: a sok nyelvtörő után nem akar az új Pákó lenni. Gusztos Bencének a szürke hétköznapok után hihetetlen váltás a jelenlegi Megasztár-lét.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 3. rész

Gusztos Bence most sem tarolt a zsűrinél, Patai Anna viszont annál inkább, Eszenyi Enikő szerint a kislány nyújtotta az addigi legjobb produkciót. Szíj Melinda újra varázsolt hangjával, majd az is kiderült, hogy egyszer már egy céges bulin is dalra fakadt.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 4. rész

Kökény Attila egy George Michael-dallal indította a második döntő negyedik részét, Eszenyi Enikő a “magyar Elvisnek” nevezte a 35 éves apukát. Tilla és Fridi összeszólalkozott a Fivérek felkonferálása közben. A Seres-testvérek zenekara ezúttal a Desperado, Lakatos Yvette A keresztapa című film betétdalával készült. Szeleczki Dávidért már városa polgármestere is kampányol, a 16 éves fiú egy Robbie Williams-dallal állt színpadra. Az egyéni produkciók sorát Csonka Andreas zárta Juanes slágerével.
Videó


Megasztár 5 – Top 12 – 2. döntő – 5. rész

A legjobb tizenkét énekes közös dala Madonna Like a prayer című Mega-slágere volt. A szavazás állása az adás ideje alatt szinte teljesen átvariálódott. Végül a Fivérek és Csonka Andreas kapta a legkevesebb voksot a nézőktől, így az ő sorsuk múlott a zsűri döntésén.
Videó


Így búcsúzott a második döntő kiesője, Csonka Andreas

Ezúttal Csonka Andreasnak szólt a búcsúdal, a szakács fiú könnyeivel küszködve próbált együtt énekelni a többiekkel, a zongora mellett. Andreas úgy gondolja, nem tudta saját magát adni Juanes slágerében, és ez okozhatta kiesését.
Videó


A nézők szavazatai alapján 10 versenyző jutott tovább:
Adam’s Comedy,
Giorgio,
Gusztos Bence,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szeleczki Dávid
Szíj Melinda,
Patai Anna,
Tolvai Renáta,
a zsűri a Fivérek zenekart juttatta tovább,

Csonka Andreas nem folytathatja a versenyt.



Forrás: tv2.hu


2010. október 4., hétfő

Szíj Melinda nem bocsát meg?


Szíj Melinda még mindig volt férjét szereti?

Szíj Melinda és párja között komoly nézeteltéréseket okozott a Megasztár. A férfinél akkor szakad el a cérna, amikor Melinda megmutatta a kameráknak a lányát. Az asszony a sok vita okán szakított kedvesével. Péter eljött a Frizbibe, hogy bocsánatot kérjen, és kibéküljenek. Kiderül azonban, Melinda még nincs túl volt férjén, gyermekei édesapján…
Videó




Forrás: tv2.hu


2010. október 3., vasárnap

Friderikusz: adjuk meg Magyarországnak, ami jár...


Fridi mozgalmat hirdetett a két tehetségkutató egy időben sugárzása ellen

Friderikusz Sándor szerint lehetetlen, hogy a két legnagyobb kereskedelmi csatorna választás elé állítja a nézőket a két hasonló jellegű műsor azonos időben való sugárzásával
Videó

Friderikusz még az email címét is megadta, ha valaki szeretne csatlakozni a mozgalmához:

sandor@friderikusz.hu


Forrás: tv2.hu

2010. október 2., szombat

Megasztár 5 - a középdöntő első kiesője Varga J. Bernadett


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 1. rész

A tizenhárom döntős a Csillagdal közös előadásával indította az estét. Gusztos Bence egy Lenny Kravitz, Kökény Attila pedig egy Cserháti Zsuzsa-slágerrel küzdött a továbbjutásért.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 2. rész

Patai Annának kiskora ellenére mindig sikerül lenyűgöznie a zsűrit, ez az első döntőben sem volt másképp. Presser Gábor leginkább annak örült, hogy a 11 éves kislány gyerek tud maradni, Friderikusz Sándor egy varázslóhoz hasonlította a TNT slágerét éneklő versenyzőt. A Fivérek ismét fergeteges hangulatot teremtett a Megasztár 5 stúdiójában. Ezúttal nagy kedvencükkel, a Gipsy Kings Bamboleo-jával léptek színpadra, amit a zsűri egyöntetűen fantasztikusnak talált.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 3. rész

Varga Detti egy Aerosmith-slággerel lépett színpadra, arcüreggyulladása miatt azonban nem úgy sikerült a produkció, ahogyan azt tervezte. Szeleczki Dávid nagyon élvezi a Mega-házban való létet, annak ellenére, hogy életében először saját magára kellett mosnia.
Videó


Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 4. rész

Szeleczki Dávid Jason Mraz legnagyobb slágerével \”adta át\” magát a közönségnek. Szíj Melinda remegve lépett színpadra, de hamar szokásához híven hamar belejött a dalolásba, és fergeteges produkciót nyújtott. Az Adams Comedy ezúttal Lady Gaga slágerét dolgozta át.
Videó



Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 5. rész

Giorgio egy Tom Jones slágerrel készült a közönségnek, kiváló énektudása mellett tánctudását is megcsillogtatta, a zsűri nem kis örömére. Csonka Andreas a világ egyik legtöbbet játszott dalát hozta el, de Presser Gábor szerint a versenyző ennek ellenére is meg tudta újítani a dalt. Friderikusz Sándort teljesen elvarázsolta a produkció, szerinte ezt minden embernek látnia kellett volna, épp ezért egy kampányt indított el. Lakatos Yvette egy Rihanna-dalt választott kedvencei közül, a zsűri ezúttal nem volt annyira elragadtatva, mint korábban. Tolvai Renáta a szingli lányok dalával lépett színpadra, Eszenyi Enikő szerint a kiszőkült lány megszolgálta a múlt heti, kieséstől való megmentést. A szóló produkciók sorát Kállay-Saunders András zárta Caramel idei slágerével. Mester Tamás szerint a 25 éves srác ezúttal alulmúlta magát, Caramelt főleg.
Videó



Megasztár 5 – Top 13 – 1. döntő – 6. rész

A Top 13 közös dala az idei futballhimnusz, a Waka Waka volt. A nézők Varga J. Bernadettre és Szeleczki Dávidra küldték a legkevesebb szavazatot, utóbbit a zsűri megmentette, így Dettinek szólt először a Gömöri Zsolt által írt új Búcsúdal.

(Csillagdal – Dangerous – Magyar szöveg: Orbán Tamás; Zene: Stefan Olsson / Fred Johansson© Universal Music Publishing AB (STIM))
Videó

Lezárult a szavazás, Varga J. Bernadett búcsúzott

Remegő lábakkal álltak a döntősök a Megasztár színpadán, amikor Tilla és Claudia egyenként szólította a biztos továbbjutókat. Lakatos Yvette már ájuláshoz közeli állapotban volt, amikor Clau végre kimondta a nevét. Szeleczki Dávid és Varga J. Bernadett kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, a zsűri kettőjük közül Dávid mentette meg. Detti kudarcként élte meg kiesését, az első ötben mindenképpen szeretett volna benne lenni.
Videó


Varga J. Bernadettnek szólt a Búcsúdal

Gömöri Zsolt írta a Megasztár 5 Búcsúdalát, az Álomvilágot, ami először Varga Dettinek szólt. A 21 éves szegedi pultos lány zokogva intett búcsút a versenynek.
Videó



A nézők szavazatai alapján 11 versenyző jutott tovább:
Adam’s Comedy,
Csonka Andreas,
Giorgio,
Gusztos Bence,
Fivérek,
Kökény Attila,
Kállay-Saunders András,
Lakatos Yvette,
Szíj Melinda,
Patai Anna,
Tolvai Renáta,
a zsűri Szeleczki Dávidot juttatta tovább,

Varga J Detti nem folytathatja a versenyt.



Forrás: tv2.hu